Νορβηγία: Άνδρας βουτά από τα 40,5 μέτρα στα παγωμένα νερά με την κοιλιά και κάνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ – Το σοκαριστικό βίντεο

December 5, 2023


Ένα απίστευτο ρεκόρ έκανε ένας άνδρας στη Νορβηγία. Ο Ken Stornes κατέγραψε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, όταν έκανε βουτιά από ύψος 40,5 μέτρων.Ο ίδιος ανέβασε το βίντεο της βουτιάς του σε όλα του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγραψε χαρακτηριστικά πως «για άλλη μια φορά επιστρέφουμε το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης στη Νορβηγία, όπου και ανήκει». Ο Ken Stornes χαρακτηρίστηκε ως «τρελός» από τους 496…


Loading...

Ένα απίστευτο ρεκόρ έκανε ένας άνδρας στη Νορβηγία. Ο Ken Stornes κατέγραψε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, όταν έκανε βουτιά από ύψος 40,5 μέτρων.

Ο ίδιος ανέβασε το βίντεο της βουτιάς του σε όλα του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγραψε χαρακτηριστικά πως «για άλλη μια φορά επιστρέφουμε το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης στη Νορβηγία, όπου και ανήκει». Ο Ken Stornes χαρακτηρίστηκε ως «τρελός» από τους 496.000 ακολούθους του στο Instagram με αφορμή τα συγκλονιστικά βίντεο που μοιράστηκε στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο φαίνεται ο Ken Stornes να στέκεται σε μια ξύλινη πλατφόρμα και να πηδά στον γεμάτο με πάγο Στριν της Νορβηγίας, με την κοιλιά του. Η βουτιά του θανάτου εφευρέθηκε στη Νορβηγία και αποτελεί ένα είδος extreme κατάδυσης στην οποία εκείνος που βουτά στο νερό πρέπει να προσγειωθεί με την κοιλιά. Κάτι ιδιαίτερα επώδυνο.

Ο Ken Stornes συνηθίζει να ανεβάζει τις ακραίες πρακτικές του στα social media του. Σε προηγούμενο βίντεό του, είχε ανεβάσει ακόμα μια βουτιά του σε καταρράκτες.

Φρικτός θάνατος για 26χρονη: Πέθανε από επίθεση καρχαρία, ενώ προσπαθούσε να σώσει την 5χρονη κόρη της

Μια γυναίκα πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία, μετά από επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία στην προσπάθειά της να σώσει το πεντάχρονο παιδί της σε θάλασσα του Μεξικού. Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε τη νύχτα δείχνει το θύμα να βρίσκεται στην άμμο, ενώ οι παρευρισκόμενοι ακούγονταν να φωνάζουν: «Έχασε το πόδι της», καθώς περίμεναν να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες. Με την ευκαιρία, δείτε το τρομακτικό βίντεο από διάσωση καρχαρία που ξεβράστηκε στην στεριά.

Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στην περιοχή, αλλά η απώλεια του αίματος, που είχε υποστεί η 26χρονη, αποδείχθηκε μοιραία.

Η ηρωίδα μητέρα, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του καρχαρία στα νερά ανοιχτά της παραλίας Μελάκε, έβαλε την κόρη της σε μια σανίδα, μεταδίδει η Daily Mail. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η θανατηφόρα επίθεση του καρχαρία το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτογραμμή, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη αγώνας κολύμβησης, ο οποίος τελικά αναβλήθηκε.

Οι τοπικές Αρχές εξέδωσαν χθες προειδοποίηση στους ντόπιους και τους επισκέπτες, να μείνουν μακριά από το νερό μετά την τραγωδία. Κάποιοι άφησαν αργότερα λουλούδια για το θύμα σε έναν αυτοσχέδιο βωμό, που είχε στηθεί στην παραλία, στο σημείο όπου πέθανε. Εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας και πυροσβέστες στον δήμο Cihuatlan, στον οποίο ανήκει η παραλία Melaque, ανέφεραν σε μήνυμα μετά το περιστατικό:

«Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούσαν δραστηριότητες υποστήριξης κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης κολύμβησης στον κόλπο, όταν έλαβαν αναφορές για ένα άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα με την έξοδο του από τη θάλασσα. «Όταν έφτασαν στην περιοχή, αντίκρισαν μια γυναίκα που ήταν νεκρή με το ένα της πόδι ακρωτηριασμένο, προφανώς μετά από επίθεση καρχαρία».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.