«Παραπονέθηκε ότι δεν του άρεσε το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε»: Συγκλονίζει ο ψήστης μέσα από το νοσοκομείο

March 6, 2024


«Μου είπε ότι δεν είναι σημερινό το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε» ανέφερε μέσα από το νοσοκομείο, ο μάγειρας του ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από έναν θαμώνα το απόγευμα της Κυριακής (3.03.2024).Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο 65χρονος σεφ από το ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης δέχτηκε τις μαχαιριές του πελάτη όταν – όπως περιγράφει στο newsit.gr – διαπληκτίστηκαν γι…


Loading...

«Μου είπε ότι δεν είναι σημερινό το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε» ανέφερε μέσα από το νοσοκομείο, ο μάγειρας του ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από έναν θαμώνα το απόγευμα της Κυριακής (3.03.2024).

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο 65χρονος σεφ από το ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης δέχτηκε τις μαχαιριές του πελάτη όταν – όπως περιγράφει στο newsit.gr – διαπληκτίστηκαν για ένα κοντοσούβλι που του σέρβιρε.

«Έρχεται ένας πελάτης που είναι γνωστός του μαγαζιού. Ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει “θέλω ένα κεφαλοτύρι, πατάτες και ένα χοιρινό κοντοσούβλι“. Μου λέει “το κοντοσούβλι είναι σημερινό; Δεν το βλέπω φρέσκο”. Εγώ επέμεινα ότι είναι φρέσκο και ότι δεν σερβίρω κάτι άλλο. Στρώνω, τα σερβίρω, του λέμε “καλή όρεξη”. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μητέρα μου. Μου λέει αυτό είναι παλιό, δεν είναι σημερινό. Ήταν 100% σίγουρος». Του λέω “δεν σερβίρω χθεσινό φαγητό”». Και μου δίνει πίσω το πιάτο, το ακυρώνω.

Τρώει τις πατάτες και το κεφαλοτύρι και του λέω “τη μάνα μου δεν μπορείς να την βρίζεις. Να σταματήσεις γιατί εγώ είμαι 65 χρόνων και εσύ είσαι 53. Να σέβεσαι. Δεν θέλω να με προσβάλεις γιατί ακούνε και οι αλλοι”. Ήταν και η αφεντικίνα μπροστά και του είπε και εκείνη να σταματήσει».

Τότε, σύμφωνα με τον 65χρονο σεφ που μιλάει στο newsit.gr, ο δράστης «σηκώνεται, παίρνει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το δεξί χέρι και εκείνος παίρνει με το αριστερό του χέρι το μαχαίρι και μου το καρφώνει στην κοιλιά.

Εγώ νόμιζα ότι με χτύπησε με πιρούνι. Βγαίνω έξω, σηκώνω την στολή μου και την μπλούζα μου και βλέπω το αίμα, έφευγε σαν βρύση. Πάω στο τραπέζι και βλέπουμε αίματα στο μαχαίρι».

Όπως ανέφερε ο μάγειρας που έχει καταγωγή από την Αλβανία, «αυτός έκατσε και γύριζε στο μαγαζί για 2-3 λεπτά. Μετά βγήκε και πήρε το μηχανάκι του και έφυγε».

Μάλιστα, όταν έγινε το αιματηρό περιστατικό, ο 65χρονος αναφέρει ότι «η κυρία μου είπε “δεν θα φύγεις με ασθενοφόρο, θα φύγεις με το αμάξι σου”. Της είπα “δεν μπορώ να οδηγήσω”. Μπορεί στον δρόμο να ζαλιζόμουν, μπορεί να έκανα ζημιά. Φοβήθηκε για να το κρύψει».

Ο άνθρωπος που μαχαίρωσε τον μάγειρα του ουζερί, έφυγε με το μηχανάκι του και από εκείνη την στιγμή τον αναζητούν οι Αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.