Σασμός – Μαρία Πρωτόπαππα: «Έπαιζα σε άδειο θέατρο την Τσικνοπέμπτη, ήθελα να τους πω να πάμε για τσίπουρα!»

March 7, 2024


Η Μαρία Πρωτόπαππα, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η «Μαρίνα» του Σασμού, παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο Happy Day στον Alpha, και την Όλγα Λαφαζάνη. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν της αρέσει να τη φωνάζουν με το όνομα του ρόλου της, ενώ μίλησε για τα οικονομικά της και για την Τσικνοπέμπτη που έπαιξε σε άδειο θέατρο.«Για μένα είναι πια σαν το σπίτι μου, είστε και…


Loading...

Η Μαρία Πρωτόπαππα, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η «Μαρίνα» του Σασμού, παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο Happy Day στον Alpha, και την Όλγα Λαφαζάνη. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν της αρέσει να τη φωνάζουν με το όνομα του ρόλου της, ενώ μίλησε για τα οικονομικά της και για την Τσικνοπέμπτη που έπαιξε σε άδειο θέατρο.

«Για μένα είναι πια σαν το σπίτι μου, είστε και στο τηλεοπτικό “σπίτι” μου. Σίγουρα το γεγονός ότι είναι κάτι δοκιμασμένο μού δημιουργεί μεγάλη ησυχία» είπε για την τρίτη σεζόν του Σασμού η Μαρία Πρωτόπαππα, για να συμπληρώσει όσον αφορά τη σχέση του Αντώνη με την Μαρίνα: «Φυσικά δεν είναι ένας νεανικός έρωτας με πάθος, που ονειρεύεσαι κάτι που δεν υπάρχει μερικές φορές. Έχουν φτιάξει τη μικρή τους όαση, έχουν αποδεχτεί ο ένας τον άλλον, τις ιδιαιτερότητες που έχουν και ξέρουν ότι αυτό το “μαζί” και τον χρόνο που έχουν, τον χρειάζονται για να ευχαριστιούνται και τη ζωή».

Δείτε επίσης: Μαρία Πρωτόπαππα: «Θα πιαστώ από την υπέρτατη σκηνή…» – Την αποθέωσε το Twitter για την ερμηνεία της στο αποψινό επεισόδιο του “Σασμού”

Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν “Μαρίνα” από τον Σασμό»

Όπως δήλωσε στη συνέχεια η Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν Μαρίνα, ντρέπομαι, δεν νιώθω άνετα. Πάντως υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που με συγκίνησαν, κάποιες γυναίκες που είχαν κοινές εμπειρίες και όταν έβλεπαν κάτι τέτοιο τους έκανε καλό», ενώ για την επιτυχία της σειράς είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχει σημασία η αναγνωρισιμότητα, σημασία για μένα έχει η ιστορία που λέμε στον κόσμο να έχει μια ποιότητα και ο χρόνος που παίρνουμε την προσοχή τους να αξίζει».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην οικογένειά της. «Εκτός δουλειάς μού αρέσει να περνάω ξέγνοιαστο χρόνο με την οικογένειά μου, αυτό μου δίνει χαρά, τη μεγαλύτερη. Προσέχω πάρα πολύ σε σχέση με τα έσοδα-έξοδα, ο μπαμπάς μου ήταν λογιστής, οπότε έχω την εποπτεία. Αλλά θα έκανα πολύ καλύτερο χειρισμό στα οικονομικά για κάποιον άλλον. Για τον εαυτό μου δεν είμαι πολύ καλή, δεν τα καταφέρνω, αλλά έχω βοήθεια πια»

Τέλος η Μαρία Πρωτόπαππα αναφέρθηκε στη δουλειά της και σε ορισμένες αξιοσημείωτες στιγμές: «Έχω σαν στόχο να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, δεν το έχω καταφέρει ακόμα. Κοιτάω την υγεία μου, αλλά σίγουρα κάτι αφήνω πίσω. Τα τελευταία χρόνια ήμουν υπερβολική με τη δουλειά, δεν λέω “όχι” και δεν σταματάω εύκολα, μέχρι εξαντλήσεως».

Ενώ κατέληξε: «Έχει τύχει να παίξω σε άδειο θέατρο. Ήταν Τσικνοπέμπτη θυμάμαι, στην οποία ήταν πολύ λίγοι άνθρωποι. Ήμασταν τόσο κοντά, που ήθελα να τους πω να πάμε για τσίπουρα μαζί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.