Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη ανάρτηση με το πρόσωπο του Γρηγόρη Μόργκαν – Ιδιαίτερη ημέρα για το ζευγάρι

March 8, 2024


Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Πέμπτη 7 Μαρτίου, για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς ο σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν, έχει τα γενέθλιά του. Η ίδια, λοιπόν, παρόλο που αποφεύγει να κάνει αναρτήσεις μαζί του, πιο προσωπικές, έκανε την εξαίρεση αυτή τη φορά για να του ευχηθεί.Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον καλό της και την τούρτα του, κάνοντα…


Loading...

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Πέμπτη 7 Μαρτίου, για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς ο σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν, έχει τα γενέθλιά του. Η ίδια, λοιπόν, παρόλο που αποφεύγει να κάνει αναρτήσεις μαζί του, πιο προσωπικές, έκανε την εξαίρεση αυτή τη φορά για να του ευχηθεί.

Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον καλό της και την τούρτα του, κάνοντας “παιχνίδια” στην κάμερα. Η τούρτα του πάνω είχε κύματα, αφού η μεγάλη αγάπη του είναι το σερφ, μία αγάπη μου μοιράζεται με την δημοσιογράφο.

Δείτε επίσης: Παραλίγο ατύχημα στο γuμναστήριο (Βίντεο) – Η αντίδραση του Γρηγόρη Μόργκαν

Η πρώτη ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το πρόσωπό του Γρηγόρη Μόργκαν

Η πρώτη τους δημόσια βραδινή έξοδος

Αποκαλυπτήρια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αφορμή τα γενέθλια του συνεργάτη της και παρουσιαστή της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στην οποία συμμετέχει. Ο Κώστας Τσουρός έγινε 42 χρονών, και το γιόρτασε έχοντας στο πλευρό του φίλους και συνεργάτες που έχει συναντήσει μέσα στην δημοσιογραφική πορεία του, ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος που ωστόσο δεν εμφανίστηκε μόνη.

Για πρώτη φορά στο πλευρό της βρισκόταν ο σύντροφός της Γρηγόρης Μόργκαν, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μην κρύβει την αμηχανία της βλέποντας την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Στις δηλώσεις της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχετε το πλάνο, δεν ήρθα μόνη μου. Έχουν υπάρξει κι άλλες έξοδοι, χωρίς κάμερες… Όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουν κάποια πράγματα. Αυτή τη φορά θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, και την κριτική που έκανε σε τηλεοπτικά πρόσωπα μέσα από το Youtube, δήλωσε: «Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να λέμε την άποψή μας. Θα στήριζα τον άνθρωπο που έχουμε υπάρξει μαζί στο παρελθόν, αλλά όποιος και να ήταν εκεί, πάλι το ίδιο θα έλεγα. Τα είπαμε μετά, δεν ήταν ακριβώς ενοχλημένος, απλά με ρωτούσε “Γιατί να μην μπορώ να πω εγώ την άποψή μου;”»

Δείτε το απόσπασμα από το 3ο λεπτό και μετά:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.